Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şahsuvar İlkokulu

Telefon : (424)2581399
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sahsuvarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : İÇME KÖYÜ Y.İÇME MEVKİİ 11 SK. NO: 1 İÇ KAPI NO: A MERKEZ / ELAZIĞ
VİZYON : Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :8
Öğrenci :59
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1454
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : Başlama 8:30 Bitiş 14:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Okul Kömürlü Kalorifer ile ısıtılmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Şahsuvar Köy Minibüsleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Bingöl İl yol güzergahına kullanan tüm toplu taşıma araçları ile de sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Yaklaşık 150 haneli bir köydür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Elazığ İli Şahsuvar İlköğretim Okulu Elazığ Bingöl yolu üzerinde bulunmaktadır. Okulumuz Elazığ’a 40 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :